Pages

Click Me

Saturday, 31 October 2015

30 Oktober 2015 -happy birthday-


Hello and Hai..

Happy birthday to me
Happy birthday to me
Happy birthday to me..

Semalam, 30 Oktober merupakan birthday aku dan jatuh pada hari Jumaat. Kalau last year hari khamis. Tahun ini sama dengan hari aku dilahirkan pada hari Jumaat dan selepas solat Jumaat Jumaat sekitar jam 2.09 minit petang.

Bila dah meningkat remaja ni, dah tak kisah dah kalau ada kek ke hadiah ke atau sebagai. Rasanya sama je macam hari-hari biasa. Family aku bukan jenis yang buat parti, surprise ke. Tak ada itu semua. Yang ada makan-makan seisi keluarga dekat mana-mana tempat yang jarang makan dan balik makan kek. Tapi semalam tak sempat disebabkan hujan lebat maka malas nak keluar. Kek pun baru tadi beli.



Pagi semalam, ada someone send ni kat chat. Siap ada birthday kek lagi. Terharu rasanya. Ada juga yang ingat walaupun sebenarnya orang tu terlupa. Hahahaha..



Dapat dua gambar semalam...terharu, happy semuanya ada. Walaupun hanya lukisan tapi nilai tinggi. Nanti next time lukis gambar bear k sebab aku suka bear. Hahahaha..terima kasih kat someone yang hantar 2 gambar ini dan sudi melayan kerenah aku ni.

Sambut birthday bulan Oktober ini sangat meriah rasanya, 9.10 birthday hanis zalikha, 13.10 birthday abg aku, 20.10 birthday kwn aku, 21.10 anak buah aku, 29.10 maya karin dan 30.10 macho lelaki. Birthday yang lepas dah muak makan kek secret recipe, maka birthday aku kali ini beli kat kedai biasa je. Baru beli kul 12 tadi. Dah makan sampai setengah. Macho lelaki kan suka makan kek lepas tu complaint gemuk..hehehe



Ucapan aku semperna birthday aku kali ni, semoga aku dikurniakan kesihatan fizikal dan mental yang sihat dan cergas. Mempunyai akal fikiran yang dapat memberikan idea-idea yang bernas. Sentiasa di rahmati oleh Allah s.w.t sepanjang hari. Sentiasa bersyukur diatas kekurangan dan kelebihan diri. Semoga dapat sambut birthday pada tahun hadapan lagi. Amin....


Have a nice weekend..

Sayonara.


20 comments:

  1. Selamat hari jadi sorry late wish...lame x chat kat hangout..

    ReplyDelete
  2. Happy birthday!!!ko lupa letak birthday aku skali 3.10 hahaha... semoga panjang umur dimurahkan rezeki dikurniakan kesihatan yang baik...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok .. happy birthday both of u ..
      curi limelight sangat ... huhu

      Delete
    2. tak baik cakap camtu...lol...

      Delete
    3. crescent : happy birthday to you toooo.......

      Abg Numan : Tq abang...hehehehe..

      Delete
  3. Happy Belated Birthday to you. May god blessed you yeay😃 Do hope you really enjoy your day on Friday. All the best in your life.

    ReplyDelete
  4. Happy belated birthday..semoga macho selalu..hehehe

    :cam kenal jer lukisan tu:

    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abang kamen...heheheh..kenal ke??..hahahaha

      Delete
  5. happy belated birthday, awak.

    dengan ucapan, lepas makan kek tu jangan lupa workout. plank routine is a must.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak...nak workout sama-sama dengan boleh tak??...hehehe..

      Delete
  6. epi belated besday gak firus...adoi..t'lps lak..ssh blogger ni xde notification..haha...semoga Allah berkati usia...untong la ad org htr kad..kikiki...* u r luckier k....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..amin..u too k...tak adalah bertuah mana pun, biasa-biasa je...hehehe

      Delete
  7. HEY BIRTHDAYYY BOY !!!
    Happy birthday to you !
    Sorry for the late wish !
    Semoga panjang umur dan murah rezeki. Keep on writing in here !
    May allah bless you kiddo !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai awak!..thanks for the wish..amin...hehehe

      Delete
  8. Happy belated birthday Mr ML...semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki serta bertambah macho lah hendaknya....sorry wish lambat...Amir agak busy dengan kerja luar sampai takde masa nak tgk internet...by the way, birthday kita agak dekat lah Amir is in 2nd of November...huhuhu...;-P

    ¯`·´¯)...............。☆。*。☆。
    `·.,(¯`·´¯)..........★。\|/。★
    (¯`·´¯).·´(¯`·´¯).♥ Happy Birthday! ♥
    ..` ·.·´(¯`·´¯).....★。/|\。★
    ...`·.,(¯`·´¯)........。☆。*。☆

    ......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•......
    .......Wishing You the HAPPIEST Of Birthdays!!!.......
    ........✿•*¨`*•. (¯`v´¯) (¯`v´¯) .•*¨`*•✿..........
    ........ . . ✿•*¨`*•.¸(¯`v´¯)¸.•´*¨`*•✿ . . .........
    ..........................♥ •.¸.•´♥...........................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Amir, meriahnya.....amin..happy birthday to you too..memang dekat, selang beberapa hari je..hehehe

      Delete