Pages

Click Me

Monday, 12 October 2015

Random Facts About Me.


Hello and hai..

Hai guys, today i want to share about a few random facts about me. So enjoy yourself.






1. Dilahirkan pada bulan Oktober.

2. Tak suka makan benda yang pedas sebab tak tahan dengan pedas.

3. Boleh mengunakan kedua-dua belah tangan semasa membuat kerja kecuali menulis.

4. Tak suka asap rokok, nanti berbau.

5. Suka rumah dalam keadaan bersih, tersusun dan rapi.

6. Kurang bercakap walaupun dengan family.

7. Suka berangan tentang rumah idaman.

8. Tak makan laksa.

9. Saya anak yang terakhir.

10. Sukar untuk mengingati nama orang. 

11. Mempunyai masalah rabun jauh dan silau.

12. Suka tengok cerite seram, romantik dan komedi atau ikut pada mood.

13. Pengguna setia shampoo Pantene dari sekolah rendah.

14. Tak memilih makanan, asalakan halal, bersih dan tidak pedas.

15. Tak minum soft drinks atau air manis.

16. Tak makan maggie.

17. Kurang minum air yang berais.

18. Tak pakai perfume, sebab tak tahan dengan bau.

19. Suka warna purple dan pastel colour.

20. Tidak merokok.

21. Lebih banyak kawan perempuan dari lelaki.

22. Tidak minum teo, teh tarik atau kopi.

23. Suka pakai body lotion, campur-campur brands.

24. Tak suka tengok cartoon dari kecik, 

25. Peminat tegar Datuk Siti Nurhalizah.

26. Tak suka makan asam atau benda-benda yang masam nanti sakit perut.

27. Mula rabun sejak darjah 3.

28. Minum air putih 2-3 litter sehari.

29. Tak suka makan supplement masa kecik.

30. Tiada haiwan peliharaan di rumah.

31. Geli dengan binatang.

32. Warna rambut hitam dan perang.

33. Pakai ubat gigi sensodyne.

34. Meminati Dr Sheikh Muszphar Shukor.

35. Lebih suka tidur buka kipas berbanding air corn

36. Tiada seni dalam lukisan.

37. Pandai masak benda yang simple-simple.

38. Tahu buat biskut untuk raya.

39. Kurang gemar makan sayur.

40. Suka makan bawang merah atau bawang besar.

41. Tak suka muzik berentak rock.

42. Suka tengok movie yang ada unsur fairy tail.

43. Tak pernah pergi gym.

44. Berambut panjang semasa tadika sebab tak suka potong rambut.

45. Suka melihat bunga terutamanya rose.

46. Tak ada lesen motor.

47. Pakai clutch purse.

48. Boleh makan sambil buat perkara lain.

49. 5 tahun tidak tengok wayang, last movie toys story 2 sebab dapat tiket free.

50. Hampir setahun tak makan chocolate. 

51. Makan fast food hanya 2 kali setahun.

52. Suka baca novel tulisan Aisyah Sofea dan Norhayati Ibrahim

53. Lebih suka window shopping dari beli.

54. Suka baca buku tentang motivasi,kisah kehidupan dan kadang-kadang baca novel.

55. Lebih suka duduk rumah sebabnya boleh buat pelbagai aktiviti.

56. Berkawan dengan semua orang, yang peting ada aura positife dan membina buka sekadar rupa paras atau bentuk fizikal.

57. Rumah saya tiada maid.

58. Pernah ambil dan makan kolegen.

59. Tak suka bibir dan kulit kering.

60. Suka tengok youtube sebabnya macam-macam ada.


Ok, itu sahaja yang dapat dikongsikan sebabnya tak tahu nak senaraikan apa lagi. Tertiba idea menghilang..kalau ingat nanti, akan buat part 2..*macamlah ada yang nak baca.hehehe.

Sayonara.





18 comments:

  1. mesti lembut kulit.. byk minum air.. byk pakai lotion.. alolololo nk test pegang boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..kulit kita biasa2 je lah wak..:-)

      Delete
  2. Facts no 42...Suka tengok movie berunsur Fairy Tail...Amir pun samer gak...hehehe...

    By the way, Mr ML suka tengok siri TV Once Upon A Time tak? Coz Amir kira peminat tegar gak lah siri TV tu...selalu download kat internet...hihihi...;-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Give me 5!!..suka juga tengok..bestkan...

      Delete
  3. Alahai baik nya .....

    I pon minat Fairy Tale ..manga and anime edition la ..
    Big fan of Gray Fullbuster .. demn sexy ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik ke?..hehehe..tak ada baik mana pun abg numan, biasa2 je..

      Delete
  4. hah ni mesti birthday nak dekat ni...hahaha...happy birthday in advance...sama bulan lah kita...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh..ye ke?..give me 5!..birthday kita lambat lagi..hujung bulan..

      Delete
  5. Terbeliak mata baca fact no.28...pergh! tak kembung ker? hehe


    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok je, mungkin sebab dah terbiasa agaknya..hehehe

      Delete
  6. Untung bini nanti, duk rumah goyang kaki je ade laki serba tahu. Hehe

    #menantupilihan

    ReplyDelete
  7. kita macam takde persamaan pun... hurm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke?..mungkin ada tapi i terlupa nak senaraikan agaknya...:-)..hehehe

      Delete
  8. awak, sayur baik untuk kesihatan.

    suka point no. 56.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok wak, nanti kita makan sayur banyak-banyak k..hehehe..terima kasih sebab suka,,

      Delete
  9. Hahaha banyaknya berbeza. Nice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..banyak sangat ke wak?..hehehehe

      Delete