Pages

Click Me

Friday, 5 February 2016

Lelaki.


Hello and Hai.

Hai semuanya, selamat hari Jumaat. Dah masuk bulan February. Hari ini saya nak sharekan kepada anda semua tentang lelaki yang pernah saya minat satu masa dahulu atau pun yang sekarang ni. Marilah kita tengok senarai lelaki tersebut.


Nazim Othman.


Mula minat kat dia since sekolah lagi masa dia jadi model lelaki untuk iklan Sunslik. Tersuka sebab dia handsome dan tinggi. Cairlah hati tengok muka dia bila berlakon. Tapi sekarang ni dah kurang sikit minat kat nazim.


Fizo Omar.


Mula kenal dengan fizo masa dia masuk pertandingan hero remaja dan sebabkan selalu beli majalah remaja maka akan selalulah nampak muka dia dalam majalah tersebut. Mula-mula tengok macam poyoh je, bajet bagus je. Last-last tersangkut lak kat dia. 

Muka saya ada iras-iras sikit muka fizo. Sikit je sekali pandang. Itu kawan-kawan saya kata bukan saya. Hahaha.


Syukri Yahya.


Image result for syukri yahya


Disebabkan abang ni cute, saya letak dua gambar. Hahahaha. Daripada zaman dia serabut tak terurus sampai sekarang ni saya tetap suka kat dia. Muka dia cute sangat, geram!. Bila tengok dia senyum, kita pun tersenyum sama. Handsome, berbakat pulak tu. Dah jadi laki orang tahun lepas. Cara macam nak tarik-tarik je pipi dia.


Syahrul Ridwan.


Mula kenal dari pertandingan hero remaja, dia tempat ketiga, fattah juara. Tak sangka pulak dia pandai berlakon dah lah handsome plus jambu lagi. Lagi bertambah suka kat dia bila tahu yang dulu dia sangat gemuk lepas tu boleh jadi kurus macam sekarang ni.

Badan pun sado juga, tapi badan dia cepat kurus walaupun makan nasi, cemburunya. Hahaha.



Awal Ashari.


Suami kepada Scha ni daripada zaman sekolah lagi dah suka. Dia berstyle terutamanya rambut dia. Masa zaman sekolah dia sangat gemuk tak sangka dia boleh kurus macam sekarang ni. Nak kata terlalu minat tidak lah juga, just minat yang macam tu. Ahli keluarga saya suka dengan Awal, sebab nama dia unik.

Anak dia orang Lara pun comel ikut muka bapak dia.Suka tengok keluarga dia orang dan cara didikan mereka terhadap anak mereka. Walaupun ada orang komen cara dia orang mendidik anak. Anak dia suka hatilah. Hahaha.


Redza Minhat.


Abang gigi besi. Mula tertawan masa tengok filem pisau cukur. Bila tengok dia pakai gigi besi kita pun nak pakai jugak. Hehehe. Comelnya muka dia. Anak dia pun comel macam papanya. Pastinya ramai yang suka kat dia kan.. Hahaha. Dia berlakon pun best juga dan juga dia sangat puitis bila berkata-kata, dah lupa nama blog dia apa.


Ok, itu sahaja untuk hari ini dan apa yang terlintas difikiran ketika ini.

Sayonara.


16 comments:

  1. Nazim, Fizo n Awal ..nie lelaki2 yang dibenci netizen sebab poyos ..haha
    Syahrul ridwan tu .. boleh la tapi kuat mencapap juga kat ig. Haha.

    2 orang jer Nu'man suka
    Syukri yahya .. sebab dia laki yang behave macam laki .. kehkeh
    Redza minhat .. nie my taste sangat2 .. cool, educated, sempoi, main sport. Body muka boleh layan tapi x sepenting personaliti dia la ..kehkeh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..minat kita sama lah, syukri memang lelaki yang betul lelaki. Redza lak memang sangat perfect walaupun nampak macam biasa-biasa je..

      Delete
  2. Actually kita paling suka syahrul ridwan dengan redza minhat, sebab diorang punya personaliti agak ok compare dengan yang lain..nadzim ok je tapi entahlah memang kurang sikit dari dulu cuma dia punya ketinggian tu memang nyum nyum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun sama juga wak. Nazim sebabkan dia tinggi tu yg nmpak elok..hehehe

      Delete
  3. Dalam list ni cuma suka Redza Minhat je. Haha, serius macho gila dia. Lepas tu, Shahrul Ridzwan dengan Shukri Yahya tu tak kenal, erk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too. Yang lain tak kenal tak pe boleh Google..hehehe

      Delete
  4. Suka kat Carl and Nu'man...Eh tetiba...hahaha...lol

    Well...I love shukri yahya...cair kalo tgk die senyum...tapi Amir lebih prefer bile die berjanggut and bermisai (coz Amir nie suka org yg ada janggut and misai dan pandai mengurus facial hair dierorg) huhuhu...:-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nakal juga amir ni..hehehehe. sweet sangat senyuman syukri, hati kita pun cair juga. Hahaha.

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ensem nye carl..ehh redza minhat..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak pun handsome juga..nakal u ni..hehehhe

      Delete
  7. ahhh suka redza minhat tu...jumpe live macam nak peluk je dia...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omg..nasib baik tak peluk kalau tak jeles kita wak..hahaha..

      Delete
  8. ok nak Redza Minhat,,,,,frist negok dlm filem KILL x silap la,,seyes dah terpesong eh terpesona,,,hihihihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow..hahaha..kita pun nak kat dia juga...hehehe..tapi memang terpikat bila tengok dia kan walaupun dah banyak kali tengok...hahaha

      Delete
  9. REDZA MINHAT !!!
    dah lama perhati dia sejak dia berlakon dalam Sunsilk Impian time Diana Amir baru nak up. HAHAHAH. but that time dia tak pemes lagi. orang pun ramai tak kenal dia. Time pisau cukur and Kil dia sangat handsome !

    ReplyDelete