Pages

Click Me

Wednesday, 15 March 2017

I lost my spirit.


Image result for not in mood

Hello and hai.

Hari ini hari Rabu, sepatutnya tulis blog hari Isnin tapi sebab malas dan otak tepu maka malam ini baru nak tulis.

Tiada yang penting pun pasal entry ini, cuma satu entry yang bersifat santai dan tenang. Walaupun cuaca panas waktu malam ini.

Aku tak tahu dimana silapnya, aku hilang semangat didalam perjuangan hidup. Rasa yang tawar dan kosong bagaikan semuanya tiada benda.

Ketika aku jawab exam tempoh hari semangat aku seakan menghilang dibawa pergi. Dan tanpa sedar aku tidak dapat menjawabnya dengan sempurna bila masa sudah hampir ke jarum penamat.

Dan aku tidak merasa apa-apa bila aku tidak mejawab dengan baik. Kosong!. Walaupun banyak markah disitu.

Tapi nasib baik untuk paper seterusnya aku boleh fokus dan hampi jawab dengan betul(aku rasalah). 

Tak pernah aku mempunyai sifat seperti ini sebelum ini. Selalunya fokus dan tahu apa yang harus dilakukan. erm..

Masih tercari-cari dimanakah semangat itu, yang aku tak tahu dimana.

Salam.

4 comments:

  1. Kenapa boleh ilang mood Dik...bahaya tuh...bukan sajer boleh effect kan pelajaran...kesihatan boleh gak...

    Macam nie ler...biar Abg Amir suggest satu benda...bile Carl rasa lost and takde mood...try to do something that u like...for example...cooking ker...pi outing dengan kengkawan ker...or boleh jugak reading some interesting books...;-)

    Whateverpun...Abg Amir wish yang Carl akan dapat ilangkan semua mood yang tak baik tuh...stay positif k...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entahlah wahai abg amir, tak tahu kenapa jadi macam ni. Tapi sekarang dah ok dah.hehehe..mmuaahh

      Delete
  2. Hormon tengah tak stabil..biasa laa tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..betul lah tu abang kamen...biasalah nak dewasa kan.

      Delete