Pages

Clik Me

Monday, 30 October 2017

Happy Birthday Carl Dani. 30 Oktober 2017

Monday, 30 October 2017


Allah Selamatkan kamu.
Allah Selamatkan Kamu.
Allah Selamatkan Kamu.

Happy Birthday to you.
Happy Birthday to you.
Happy Birthday to you.
Happy Birthday to you.

Image result for birthday cake

Hari ini 30 Oktober 2017 maka lahirlah aku didunia ini. Semoga Allah s.w.t memberkati hidup aku, umur aku semoga segala apa yang aku doakan selama ini akan dimakbulkan oleh Allah s.w.t. Amin.

Tiada sambutan pada hari ini mahupun malam ni kerana aku sedang berjuang untuk siapkan assigment. Semalam dah siap, satu dah hantar last week, satu lagi esok kena hantar. Dalam fikiran aku cuma buat kerja kena habiskan secepat mungkin.

Bulan 12 dah exam dah. Banyak chapter belum cover lagi wak. Dah lama ada tamadun sem ni, pergh!. Mencabar iman betul tamadun india tu. Sebab banyak sangat details nak kena ingat wak. Hahaha.

Sorrylah wak terbebel lak kat sini, sahaja je nak tulis. Oh ya, kalau saya rajin nanti akan saya upload pic birthday itu pun kalau sambutlah ada potong kek. Hahaha.

Terima kasih kepada awak yang wish birthday saya. Terima kasih amatlah saya hargainya.

Kadang-kadang rancangan Tuhan membuatkan kita terpaku terdiam sejenak. Itu yang saya alami hari ini di hari ulang tahun saya. Amat 'bermakna' sekali memori yang akan tercipta.

Selamat malam.

Sayonara.


4 comments:

  1. Hepi Besday yer.. sehat dan gembira selalu.. semoga apa yak di impikan menjadi kenyataan #ameen

    ReplyDelete

Macho Lelaki © 2014