Pages

Click Me

Thursday, 19 November 2015

Dairi Plu 19/11/2015




Hello and Hai..

I am back...

Lama rasanya tak tulis entri tentang Dairi Plu ni. Dan hari ini tertiba nak update.

Tak ada kisah menarik yang ingin dikongsi.

Cuma nak cakap hari ini kurang sihat..

Sakit kepala dan selsema.

Tak teruk sangat tapi tadi dah beli ubat kat farmasi.

Bibir mula pecah-pecah.

Dah minum air 2 litter dari pagi tadi, dan semasa update entri ini hampir habiskan air 1 litter lagi.

Tadi lepas makan dah makan ubat, rasa hilang sikit sakit kepala.

Lepas nak berehat dan baca buku.

Semoga esok bertambah baik.

Have a nice day..

Sayonara.

6 comments:

  1. Jaga diri, banyak kan minum air suam. Bibir kering tu tanda tak cukup air. Nak pulak berbracess. Lagi lah cepat kering.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok awak...tahu tak pe cepat sangat bibir kering...awk pun take care juga k..

      Delete
  2. musim sejuk + panas + hujan.. jaga kesehatan zahir batin k.. semoga sehat selalu hendakNYa

    ReplyDelete