Pages

Click Me

Monday, 31 October 2016

Happy Birthday Carl Dani.


Image result for birthday wishes

Happy Birthday To You.
Happy Birthday To You.
Happy Birthday To You.
Happy Birthday Carl Dani.

Hello and Hai.

Semalam 30/10/2016 (Ahad) hari jadi carl dani, tak ada apa yang special pun. Semuanya sama macam hari biasa, aktiviti pun sama je macam biasa. Hujan berulang kali sampai ke malam. Untuk birthday tahun ni aku buat sendiri kek, pakai buat je nasib baik sedap walaupun rupannya tidaklah secantik mana pun. Hahahaha.


Coklat topping banyak sangat letak, first time buat. Ok lah tu, hentam sahajalah. Dah lah buat dalam keadaan hujan, petir sambung menyambung. Aku bukannya tak nak beli kek kat kedai ke apa tapi tak kena dengan selera aku dan bahan-bahan yang dicampurkan tu kadang-kadang memberikan alahan kepada aku.

Family aku nak belikan keklah macam-macam lagi tapi aku say no sebabnya membazirkan sahaja. Baik masak sendiri makan lagi kenyang puas hati. Hahahahaha.

Ucapan aku kepada diri sendiri adalah, semakin bertambah umur semakin bertambah awet muda, di murahkan dan dilimpahkan rezeki serta kesihatan. Di kurniakan akal fikiran yang cergas dan sihat sentiasa. Dan dijodohkan dengan orang yang dapat menerima kelemahan aku. Amin...

See you next time..sayonara...



22 comments:

  1. Happy birthday carl dani.. semoga dipanjangkn umur dalam keberkatan dan succeed dalam hidup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...thanks aries, mmmmuaahhh sikit..

      Delete
  2. Happy Birthday Carl Dani...Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

    (¯`♥´¯)
    `•.¸.•´
    …(.¸•´¯`•.
    ::: (\_(\....)
    *: (=’ :’) ∩ *♫♪♥♥[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅] [̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♥♥♫♪
    •.. (,(”)(”)¤°.¸¸.•´¯`⊰♥⊱ CARL DANI ⊰♥⊱

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks amir...so sweet...muaahhhhh

      Delete
  3. pibesday carl Dani...mamat doakan segala kebaikan dunia akhirat kat carl..kalau nak hadiah..kene tuntut face2face la...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin...thanks abang...mmuaaahhhh..

      Delete
  4. Happy Birthday .. semoga bahagia selalu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin, thanks abang nu'man...muaahhhh

      Delete
  5. Happy belated birthday Carl Dani! Birthday yang ke berapa ni? Tak mention pun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks abang kamen, yang ke 27..hahahah..muahhh

      Delete
  6. 30 oktober eh???hahaha..happy birthday..semoga dipnjgkn umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..keep smile and happy always...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks encik abang tebuan,amin di atas doa tersebut...mmmuaahhhh sikit!..

      Delete
    2. berkongsi tarikh yg sama la plak...hahaha

      Delete
    3. owh ye ke, ada jodoh tu...hahahahha

      Delete
  7. Enter your comment...Happy birthday awak

    ReplyDelete
  8. Selamat hari kelahiran.. semoga ucapan tidak terlambat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abang adam, mmuaahhhh banyak sikit!..

      Delete
  9. Happy belated birthday Dani. Semoga happy selalu, :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks awak, rindunya kat awak, take care wak..mmuaahh

      Delete