Pages

Click Me

Clik Me

Wednesday, 23 May 2018

Salam 7 Ramadan.




780 Likes, 25 Comments - r u q i y a (@ruqiyaimtiaz) on Instagram: “Ramadan Mubarak to all!!! may this Ramadan heal our hearts, cleanse our minds, and purify our…”



Hello and hai.

Apa khabar awak semua yang tengah membaca ni?. Diharapkan anda semua sihat hendaknya supaya dapat berpuasa dengan sempurna. Tanpa sedar dah pun masuk 7 ramadan, macam mana puasa kau orang semua, ok ke ko?. Hahaha.

Puasa aku so far ok tak ada masalah, cuma tu lah bila time buka tu makan terlebih banyak. Tak kuruslah jawabnya macam ni, dah lah seluar semuanya tak muat. Macam mana nak beli baju raya ni kalau macam ni??. Hahaha

Cakap pasal baju raya, kau orang punya tahun ni warna apa?, Aku belum decide lagi nak pilih warna apa. Ramadan kali ini tak memasak pun, beli lauk kat bazaar je kalau masak pun membazir.

Apa yang best bila pergi bazaar bukan sebab pasal makanan je tapi dapat cuci mata sekali. Hahaha. Nasib baik tak terjumpa mana-mana ex tahun ni, harapnya tak adalah jumpa. hahaha. Ok la sampai sini sahaja, jumpa lagi.

Sayonara...


4 comments: