Pages

Click Me

Wednesday, 27 January 2016

Tajuk Kecil.



1.  Bau 

 - ' Sayang, jangan pakai body lotion'.

- 'Kenapa?'..

- 'Rindu nak bau sayang'..

- 'Sengal!'..



2. Mengidam

- 'Sayang tengah buat apa?.'

- 'Tengah makan chicken wing.'

- 'Tak diet??.'

- Tertiba mengidam.

- 'Seriously?, yes, akhirnya.'

- 'Napa bang?..'

- 'Tak lama lagi kita dapat babylah kan..hehehe'

- 'Bengong punya suami..'




3. Bilik.

- 'Abg, jom makan'.

-'Sekejap lagi'.

-' Abg, jom shopping'.

-'Sekejap lagi'.

- 'Abg, jom masauk bilik'.

- 'ok, jom'.




4. Rindu.

- 'Abang'

- 'Ya'

- 'Abang...'

- ' Ya saya, napa ni sayang?'

-' Rindu..'

-' Love you'.

- 'Love you too'.


19 comments:

  1. Adakah hatimu sudah dimiliki?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ini belum lagi...tak tahulah kalau esok lusa...hahaha

      Delete
  2. Milik siapakahhhhhh hati Carl Dani ini ?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah, i pun tak tahu milik siapa hati ini...hehehe

      Delete
  3. No 1 & 4 tu memang selalu. Mostly no 1 lahh. Hahaha. Damnn. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah, selamat berbahagia...sweetnya..hahaha

      Delete
  4. Same gak dengan Nov No 1 & 4 tu selalu gak...tapi dulu la...la nie dah takde sape dah nak uat cam tu...#nanges...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amir, janganlah nangis nanti tak handsome...sekurang-kurangnya ada pengalamankan ok lah tu..hehehe..

      Delete
  5. Tengah bercinta begini la ...tunggu la nanti berantakkan .. kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...biasalah tu abg numan, semuanya manis..mcm kisah abg numan..hehehe

      Delete
  6. Hati Carl Dani milik Allah sebenarnye.kenanglah balik janji Dani dgn Allah di alam roh.Berpisahlah dgn bf kerana Allah..bercinta dengan perempuan jauh lebih manis.Buanglah perasaan sukakan lelaki.Mintalah pada Allah.Dia berkuasa menghidupkan dan mematikan manusia.sudah tentulah menghidupkan dan mematikan nafsu yg berlainan lbh mudah bagiNya.igt nafsu sejenis terbentuk dari kecil,sudah tentulah perlukan masa pula utk membuangnya.Saya dulu juga sama.sekarang melihat lelaki pada saya seperti melihat batu atau kayu sahaja,Alhamdulillah..rasa tenang sgt seperti beban gunung dialihkan daripada dada.. :')
    -insan insaf-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Anonymous, terima kasih kerana sudi tinggalkan komen dan terima kasih juga atas nasihat awak tu. Saya amat menghargainya..xoxo.

      Delete
  7. Dia paling best bila jadi mcm ni...
    'awak'
    'iye'
    'rindu'
    'oh tq'

    hahaha macam siot kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..sweet sangat, nanti ada yang kena kencing manis..-.-

      Delete
  8. :termenung: Bila laa nak merasa semua ni...haihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti merasalah..abg kamenkan handsome..hehehe

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. dah lama x camni huhu #zamanpercintaandahberlalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pelah shin, nanti dapatlah merasa lagi macam tu...hehehe

      Delete