Pages

Click Me

Monday, 7 September 2015

Fazura dan Nazim Othman.


Hello and Hai..

Happy Monday..

Macam mana dengan weekend?..Ok?. Mula-mula sekali nak ucapkan tahniah pada my sis, fazura sebab menang pelakon wanita terbaik di Anugerah Festival Filem Negara, menerusi ceriter manisnya cinta di cappadocia. Dah lah ceriternya best, ditambahkan lagi dengan barisan pelakon yang hebat-hebat, kecuali Sam.




sumber ; Google.

Orang cantik, nangis pun still cantik lagi. Tak sangka lak yang dia boleh nangis. Menangis betul-betul ok, habis mascara tu. Mungkin terharu atau pun sebab lain bila tengok si sam pun ada atas pentas tu. Benda yang lepas usah dikenang lagi. Suka sangat bila tengok fazura menang sebabnya sejak dari zaman sekolah lagi dah suka dan minat kat fazura.


Image result for nazim othman

Love you,mmuuaah


Dan malam itu, entah macam mana aku boleh termimpikan nazim othman yang macho tu. Dalam mimpi itu semuanya indah sangat. Saat tangan dia mengenggam tangan aku terasa sangat real,dapat merasai tanganya yang berurat itu. Mata bertemu mata tanpa perlu bicara. Wajahnya amat mendamai, sungguh mempersonakan.

Image result for nazim othman


Hanya berpengan tangan dan bertentang mata je tak lebih daripada itu. Bila bangun pagi Ahad semalam, tersenyum sendiri. Alangkah indahnya kalau betul-betul. Hehehehe. Kalau betul-betul pun kena bermadu dengan bella dally tu. hahahahaha..


Sejak akhir-akhir ini, jeremu semakin teruk melanda Malaysia, sampaikan nak keluar rumah pun tak selesa. Nampak cuaca mendung semacam tapi habanya memang terasa. Jadinya, sila minum air putih sebanyak mungkin, sekirannya sakit sila makan ubat anda. Jangan terlalu banyak buat aktiviti luar...Jumpa lagi..



12 comments:

  1. Amir suker kat Fazura...she is one of my favorite actress...not mention she is beautiful too...;-)

    Well, Amir pernah dengar rumor yang si Si Nazim tu PLU gak...but who knows...rite....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik kan..hehehe..tu lah pernah dengar juga nazim tu plu...

      Delete
  2. Nazim tu so gay boy ...huhu ..dulu2 dgr rumor masa sekolah org panggil dia Kak Long ...kehkeh ..geng2 dia dulu pon patah2 ..org citer laaa ...kehkeh ..melodi sgtt aku kann ..muahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu'man...Melodi 'bikin panas....'

      Delete
    2. Amboi zasss sgt Numan. Haha.

      Aku kureng lah dgn si nazim ni, macam yg numan ckp. Geng hakak sgt dia ni. Well hakak patah skrg ni ramai yang berbody sado. Hanya jauhari mengenal manikam.

      Delete
    3. Ye mak hayam beso tu seangkatan dgn anding, ryzal,zoey,dan yg sama waktu dgnnya.jahat ak kan haha.tapi nazim klu u nk comolot dgn numan i relakan.kejis x hahaha

      Delete
    4. owh..yeke?..baru tahu..amboi abang numan sentiasa sensasi macam melodi..hehehe

      Delete
    5. Nov C, kan sekrang ni susah nak bezakan posisi mereka..hehehehe

      Mr. White, amboi ayat..hehehehehe

      Delete
  3. Mostly PLU memang ramai minat Fazura.
    HAHAHA dia cantik sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahu lak yang ramai plu minat dengan fazura..hehehehe..

      Delete
  4. haha love fazura jugak...and dia memang layak menang that award...dia berlakon dalam manisnya cinta tu best sgt...feel abis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love fazura too...best kan ceriter tu..hehehe

      Delete